tirsdag den 3. februar 2015

Millionære Lasse Hessel

Lasse Hessel

Lasse Hessel er forsker og har opfundet Fendomet og skrevet bogen sund og slank som er det mest udlånte bog på alle biblioteker i hele Danmark, han også opfundet adskillige andre ting.


Det er Mandag klokken 13.00 og vi ankommer til et stort flot hus ned til vandet. Vi banker på og en ældre man med gråt hår åbner døren, vi kommer indenfor. Inde i huset står der et stort klaver og gamle antikke møbler. Vi sætter os i et lille hjørne i huset med lækker havudsigt og får en kop te og Lasse fortæller sig hele sin historie. Lasse er født 1940 så han er 67 år gammel og har 4 børn og en masse børnebørn. Men han har ikke altid svømmet i penge, da han var barn boede han i København i et ismejeris pulterkammer. Der var altid koldt og ikke særlig meget plads, vi fik havregrød til morgenmad og vi fik kun kød en gang om ugen. Vi gik stort set heller ikke i bad, og når vi endelig kom i bad så var det svømmehalllens bad og det var kun 1 gang om ugen. Min mor sagde altid vi havde lige så beskidte hænder som vores fødder, og vores fødder kom jo aldrig rigtig op af skoene så vi var rigtig beskidte.


En gang da Lasse under 2 verdens krig var han ude at køre med sin ven, hvor de havde læsset nogle maskingevær med i bilen, hans ven havde en pistol i hånden som han ikke troede der var kugler tilbage i, så han trak i aftrækkeren bare for sjov men  kuglen røg ind i en metal dør og videre fløj kuglen lige tilbage i hovedet på Lasse.
Lasse var meget såret, men han kunne ikke komme til lægen, for så skulle han nævne at han bar på en pistol, og det kunne jo udvikle sig til store konsekvenser, for ham og hans ven.
I år 1975 boede Lasse i New york, der havde han sit store gennembrud og skrev hver uge i The New York times, han skrev om forskellige symptomer og forskellige måder du kan undgå sygdom, som fik stor succes.Da Lasse engang havde solgt over 25.000.000 millioner Fendomer om dagen og havde derved i mange år reddet over 100.000 menneske liv, og da i 1990 var AIDS meget udbredt, så var det meget godt de havde Fendomet, for kvinder er lidt bedre til at bruge kondom end mænd, fordi kvinder som regel lidt mere ansvarlige når det gælder sådan noget, også når kvinder er menstruation alder, havde de også især brug for Fendomet. Så Lasse har i alle de år gjordt det at AIDS ikke er så udbredt. Da det næsten ikke kunne blive bedre, blev det da dronning Elizabeth gav ham hånden og gav ham en slags nobel pris for at være en dygtig doktor.
Idag er Lasse på Pension med han arbejder stadig, så han er vel ikke for alvor rigtig gået på pension endu.   






Ingen kommentarer:

Send en kommentar